Farvel til Saalbach

Utsikten fra Schattberg West 23. februar 2010

Et av høydepunktene i ferien. Utsikten fra Schattberg West, Westgipfelhütte, tirsdag 23. februar 2010. Vi satt på 2096 m.o.h. og så utover det fantastiske alpelandskapet.

Så er ferien over. Dagene vi har sett fram til i et halvt år. Det ble en flott uke. Eneste dagen hvor været ikke var på topp var fredag. Fredag startet vi med turen opp Bernkogelbahn og videre med T-kroktrekket til toppen. Da begynte det å snø. Og det blåste. Vi rant ned til Reiterkogel Ost for å ta den fine bakken tilbake igjen. Det ble med den turen. Vanskelig å se i snøværet. Vi tok inn på Bärnalm og satt der en stund, men dro videre ned til byen da vi så at nedbøren ikke ville gi seg. I Saalbach regnet det. Så det ble en tidlig avslutning på aktivitetene ute. Koselig lunsj på Saalbacher Hof. Og en uforglemmelig tryllekveld på hotel Peter.

Lørdag var det strålende sol igjen og litt trist å måtte pakke i bilen. Men deilig å kjøre i fint vær. Vi stoppet i Erding og fikk med oss en koselig by med skikkelig vårstemning. Is på uterestaurant. Fly fra München kl 18 til Amsterdam og så til Sola.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Familie og venner, Ut på tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s