Alt er kommet tilbake

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Nå skjer det. Fredag 8. juli ble flyttelasset fra Håkull levert og helgen har gått med til å pakke ut og få tingene på plass. Men før det måtte flere ting ordnes. Tirsdag 5. juli måtte alt gjøres klart for at gulvene skulle bli oljet. Av med all papp og støvsuge så godt det lar seg gjøre. Onsdag morgen ble gulvene oljet, og de skulle stå i 12 timer uten at noen skulle gå på dem. Så onsdag kveld ble brukt til å gå i butikker på Forus. Vi kom hjem fra Ikea med forskjellige kjekke ting til hytten.

Torsdag var vi tilbake i hytten for å vaske så mye som mulig før flyttelasset kom fredag morgen. Kjøkkenskuffer og -skap, vinduer og ellers alt som er blitt dekket av sagspon og støv.

Innflytting

Flyttefolkene var på plass allerede halv åtte. Og i pøsende regn ble alt båret inn. Klokken ni var alt inne. Så var det bare å begynne å pakke ut av pappeskene. Etter å ha fylt kjøkkenbenkene med serviser og kjøkkenutstyr fant vi ut at benkene skal oljes fire ganger før bruk. Alt ble flyttet over på spisebordet og andre steder før Ørjan oljet benkene. Men da var vi allerede kommet til kvelden.

Først må vi fortelle at I&G kom med jordbær for å feire dagen. Og Hege kom etter jobb og etter å ha sagt ha det til Katrine på flyplassen. Vi har ennå ikke overnattet på hytten. Men i løpet av helgen har Hege og Stian vært med å pakke ut, ordne sengebunner til køyene, vaske alt servise i oppvaskmaskinen og sette på plass, bære og ordne. Da vi kom hjem søndag kveld så det ikke så verst ut.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Bru

One response to “Alt er kommet tilbake

  1. Erling Mathiassen

    Hei Siri, dere har faatt det kjempefint paa hytta. Flotte bilder. Hils gjengen.
    Hilsen Erling m/fam

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s