Brooklyn bridge

I dag var det meldt litt regn på formiddagen, bedre utover. Det regnet mens vi tok subwayen nedover Manhattan. Følte oss heldige da vi kom ut i luften til våte fortau og opphold. Startet dagen med shopping. Tenkte oss til MoMa etter lunsj, men det ble så sent, at vi utsatte til i morgen. Neste plan var Brooklyn bridge. Se broen og sørsiden av Manhattan i kveldssol.

Lite sol. Og skyskraperne forsvant i skyene. Men fint å se likevel. Helt til det begynte å regne. Litt først, vi gikk i Henry street på Brooklyn Heights. Måtte til slutt kjøpe oss noen stilige paraplyer med hunder og fisker. Reddet oss til slutt inn på Iron chef restaurant. Liten, koselig nabolagsrestaurant med japansk mat. Mye godt.

Opphold da vi kom ut og fikk gått over nesten hele Brooklyn bridge før det begynte å regne igjen. Fikk sett lysene fra Manhattan. Fortsatt lavt skydekke.

I City Hall holdt de på med opptak av Boardwalk Empire. Stoppet og så, men kjente ikke akkurat noen igjen. Forresten har vi sett Daniel Radcliffe tidligere i uken.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Familie og venner, Ut på tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s